top of page

Lobster tennis ballmaskin-Elite Freedom

Elite Freedom bærbare ball maskin er en økonomisk modell blant Lobster produkter, men den kan gi utfordring til et bredt spekter av spillere fra avansert til nybegynnere likt.

Den store ball kapasitet og batteri størrelsen gjør at langvarig avspilling på banen. Friheten overdimensjonerte hjul og utvidet håndtak gir uovertruffen bærbarhet for spillere som er på farten. Liker å spille mot slike avanserte funksjoner som full hjørne til hjørne tilfeldig svingning, opp til 50-graders lobs til å praktisere dine overhead, og hastigheter opp til 105 km per time.

Lobster Tennis Ball Maskin, Elite Freedom

Lobster Tennis Ball Machine, Elite Freedom

Den fulle hjørne til hjørne feie av Elite Freedom bærbare ball maskin vil utfordre et bredt spekter av spillere fra avansert til nybegynnere likt.

Lobster Tennis Ball Machine, Elite Freedom Horizontal Oscillation

Designet for maksimal holdbarhet, dens 16-kg ergonomisk design og overdimensjonert-hjul gir enkel transport, selv med en full ballsbeholder på 150 baller. En 2-4 timers batteri gir deg frihet til å spille hvor som helst og når som helst.

Hvis du ønsker flere svingning funksjoner, vennligst se sammenligning av Elite serien

Lobster Elite Freedom Nettbutikk

økonomisk modell

Horisontal svingninger

Batteri tid 2-4 timer

Ball hastighet 16-105 km/time

1-Amp hurtiglader-240 V includert.

Dette tilleggsutstyr forvandler en normal batteridrevet bærbar ball maskin til en AC / DC drevet ball maskin. Bare plugg den eksterne strømforsyningen inn i maskinen og nyte kontinuerlig, uavbrutt avspilling. Den beste delen er maskinen fortsatt kan kjøre av et batteri, uansett spilleren foretrekker.

Trenger utvidet bane tid fra en bærbar tennis ball maskin? Den eksterne batteripakken vil gi deg en ekstra 4-8 timer av bane tid. Den eksterne batteripakken har en stor 18-amp forseglet bly-syre batteri, batteri ledning med kontakt, XLR-adapter, 1-amp rask batterilader og lerret bæreveske med skulderstropp. Den eksterne batteripakken kan brukes med alle Lobster bærbare tennis ball maskinene.

Denne heavy duty, foret vinyl dekselet beskytter maskinen fra elementene, så vel som fra støv og fuktighet når i lagring.

bottom of page