top of page
Search
  • _

Dele den erfaringen


Kinesisk i Norge

 

Jeg er en kinesisk som bor i Norge. Jeg kommer til Norge i 2003 og har bodd og studert, jobbet her siden da. 

 


Doctor of Economy

 

 


Tennis fan

 


Jeg liker å se på tennis kamper og spille tennis. Jeg begynte å spille tennis i min sent 30-tallet og jeg fant ut at jeg forbedre for sakte Jeg trodde grunnen var at jeg ikke har systematisk opplæring av en spesiell teknikk. Jeg bestemte meg for å kjøpe en Spinfire tennis ball maskin Pro 2 for ett år siden. Det var en vanskelig avgjørelse fordi en tennisball maskin koster en formue. En idé hjalp meg med min beslutning: "Du elsker en dyr spillet, så må du betale det". Jeg har aldri angret å kjøpe Spinfire Tennis Ball Maskinen Pro 2 fordi jeg tror jeg har forbedret ganske mye av mine teknikker og hadde mye gøy å spille med maskinen. I tillegg er det også en god trening for å spille med en tennis ball maskin. Jeg hadde en vanskelig tid på å bestemme hvor jeg skal kjøpe en ball maskin fordi jeg ikke fant en distributør i Norge. Så jeg velger å innføre en ny merkevare, Spinfire tennis ball maskiner, og markedsleder, Lobster tennis ball maskiner til Norge for å dele erfaringer å trene med tennis ball maskiner. 

 


Språkbarrieren

 

Det er synd at jeg har bodd her for en lang tid, men jeg fortsatt snakker svært begrenset norsk. Dette kan føre til et språkbarrieren, men jeg ønsker å kommunisere og å svare på alle dine spørsmål om tennis ball maskiner på mitt beste, kanskje på engelsk.

 


Andre idretter.

 

Ski (Slalom og langrenn), badminton, fysisk trening.11 views0 comments

Comments


bottom of page