Good Partner Sport - Tennis ballmaskiner i Norge
English Website of Good Partner Sport, Distributor of Tennis Ball Machines in Norway
 
 
 
 

Good Partner Sport er eksklusiv importør og distributør av Spinfire tennis ballmaskiner (inkl. Spinfire Pro 1 og Spinfire Pro 2) og autorisert forhandler av Lobster tennis ballmaskiner i Norge. Med beliggenhet i Oslo betjener vi hele Norge med våre produkter. Spinfire og Lobster er ledende leverandører av ballmaskiner internasjonalt og er anerkjent for sine ballmaskiner av ypperste kvalitet. Våre ballmaskiner har en rekke forskjellige treningsprogrammer og kan fore baller i forskjellig tempo, retning, spin, faste mønster eller tilfeldig alt etter som hva du ønsker.
 
Ved hjelp av en ballmaskin, kan tennisspilleren innarbeide og terpe teknikk ved gjentatte ganger repetere fotarbeid og slag, som for eksempel forehand, backhand, slice, volley og overhead. Med en rekke kombinasjoner og muligheter kan spilleren gjennomføre faste øvelser eller simulere virkelighetsnært spill. En ballmaskin egner seg både for den mer eller mindre erfarne utøver i alle aldre som ønsker å utvikle seg som tennisspiller. Med en ballmaskin får du mer ut av treningen!
 
Spinfire Pro 2 tennisballmaskiner er Ikke på lager for tiden, leveringstid 4-8 uker..Prisene er på endringer uten varsel.

På grunn av den nåværende usikkerheten, vennlig kontakt selgeren for å avtale pris før du betaler.