Good Partner Sport - Tennis ballmaskiner i Norge
English Website of Good Partner Sport, Distributor of Tennis Ball Machines in Norway
Lobster Phenom elektrisk tennis ballmaskin
modellen er en elektrisk tennis ballmaskin som er beregnet for mer kommersiell bruk. Med unntak av stor ball kapasitet og måten å levere strøm, tilbyr Phenom modellen nesten de samme funksjonene som Elite Grand IV. Imidlertid er Phenom konstruert for mer kommersielt bruk og har iboende ytelsesfordeler. En grunn er på grunn av Phenom maskiner har den høyeste bane punktet av alle kommersielle tennis ball maskiner som tilbys. Dette er stor fordel i ytelse. Den gir mulighet for raskere ball hastigheter, med og uten bruk av spinn, sammen med evnen til å treffe steder nærmere til nettet.
Phenom tilbyr uovertruffen fullt tilfeldig svingninger. Denne revolusjonerende design gjør maskinen til å kaste baller gjennom hele spekteret av banen å blande opp hastighet, spinn, bevegelsesmønster/bane og svingninger. Videre er Phenom underlagt på datastyrt programvare som har blitt programmert til å bestemme alle mulige kombinasjoner av hastighet, bane, og spinn.
Fult tidfeldig svingninger med variabel hastighet or spinn
Denne fullt tilfeldig teknologisk utvikling gjør det mulig for Phenom realistisk simulere ekte matchspill, en funksjon som er uovertruffen av noen tennis ball maskin is sin klasse.
Grand Series Oscillation
Phenom er utstyrt med seks forhåndsprogrammerte seks skudd øvelser som simulerer de mest populære spillestiler:

1. Moonballer
2. Slicer
3. Lefty
4. Grinder
5. Power Baseliner
6. All-court
Se forhåndsprogrammerte øvelser

Disse utrolige øvelser blande opp hastigheten, bane, og spinne for å forberede deg til å spille mot verdens elite! Med et trykk på en knapp, kan du nå øve mot spillestilen til valget.
3-linjers Funksjon, smal, medium og bred
Phenom er utstyrt med de mest omfattende 3-linjefunksjon funnet i dag. Med de tre allsidige posisjonelle innstillingene, smal og medium og bred, kan du forbedre din forehand og backhand eller bruke det som en fin måte å varme opp dine skudd. Videre kombinerer dynamisk maskinen 2-Line funksjon med tilfeldig dybde og matehastighet justering, en funksjon som ikke finnes på andre maskiner.
Elite4Court3-line72
Ny Kontrollpanel
Phenom er også utstyrt med den mest revolusjonerende kontrollpanelet og valgfri trådløs fjernkontroll finnes i dag. Kontrollpanelet benytter "touch-knapper" i stedet for ringer, knotter og brytere. Det har også en digital LCD-skjerm som lar deg se alle menyvalgene og innstillinger. Phenom ble utviklet for å være utrolig brukervennlig og kan brukes av selv de yngste av spillerne.
Grand IV Control Panel
Ny fjernkontroll (valgfritt)
Phenom Serien har et valgfritt 20-funksjonen trådløs fjernkontroll tilgjengelig. State-of-the-art kompaktstyringen lar deg justere de fleste hver funksjon av maskinen med bare ett trykk på en knapp. Nyt momentant endringer i funksjonalitet som; play / pause, svingninger feie, fullt tilfeldig, 3-linjers, hastighet, matehastighet, spinn, og mye mer.
EL21 Grand 20-Function Remote Controller
Iphone fjernkontroll (Valgfritt)
(Kjøperne kan IKKE velge både Iphone fjernkontroll og Android fjernkontroll)
IPhone fjernkontroll montering består av en fabrikk installert Wi-Fi-mottaker og gratis tilgjengelig iPhone Remote Control App tilgjengelig for nedlasting på iTunes. Dette proprietære system lar deg bruke din iPhone eller iTouch enheten som fjernkontroll for full drift av Lobster Elite Grand Series eller Klubb Serien tennis ball maskin.
Lobster Phenom Serien, iPhone Remote Control
Lobster iPhone remote control, Response Display 1
Lobster iPhone remote control, Response Display 2
Android fjernkontroll (Valgfritt)
(Kjøperne kan IKKE velge både Iphone fjernkontroll og Android fjernkontroll)
Android fjernkontroll er kun tilgjengelig for Phenom-serien.
Lobster Phenom serien, Android Remote Control
Lobster Phenom nettbutikk
(Prisene på alle valgfrie produkter gjelder bare når en tennis ballmaskin er bestilt.)
Phenom
Fullt tilfeldig svingninger med variabel hastighet og spinn

Seks forhåndsprogrammerte seks skudd øvelser

Tre-linje funksjoner
Price: kr 43 300,00
20-Funksjon fjernkontroll (Vaglfritt)
Få større kontroll over din trening regime med 20-Function trådløs fjernkontroll. Med det høyeste nivået av kompaktstyringen kan du gjøre øyeblikkelige endringer til funksjoner som: spill/pause, svinging feie, fullt tilfeldig, 2-linjers, hastighet, fôrmate hastighet, spinn, og mye mer. Dette alternativet kan være forhåndsinstallert på fabrikken eller av eieren etter kjøpet.
Price: kr 3 300,00
Mobil fjernkontroll (Valgfritt)
IPhone/Andriod fjernkontroll montering består av en fabrikk installert Wi-Fi-mottaker og gratis tilgjengelig iPhone/Android Remote Control App tilgjengelig for nedlasting. Dette proprietære system lar deg bruke din iPhone eller iTouch/Andriod enheten som fjernkontroll for full drift av Lobster Klubb Serien (Phenom elektriske tennis ball maskin).
Price: kr 3 300,00
Mobil Fjernkontroll: